Hirdetés

Outlast 2 - felnőtt pelenkára gyűjt Kickstarteren a fejlesztőcsapat

|

A Red Barrels szeretne játékához felnőtteknek szóló, fekete, logózott pelenkát is kiadni, úgyhogy a közösséghez fordult támogatásért.

Hirdetés

A Red Barrels játékain (illetve hát egy játékán, az első Outlaston) nem látszott, hogy a srácoknak van humora, vagy legalábbis nehéz volt meglátni a viccet a nyúzások, csonkítások, jump scare-ek között.

Lehet, hogy teljesen komolyan gondolják az Underscares pelenkákat is. 40 000 kanadai dollárnak kell összegyűlnie, hogy a Kickstarteren indított projekt sikeres legyen, és szülessen végre egy megoldás arra, amikor valaki annyira megijed, hogy szó szerint összeszarja magát játék közben. (A projekt oldalán, egy 16 másodperces videóban egy professzor magyarázza el, hogyan lehetséges ez.) Az alábbi videó önmagában is fantasztikus.

A srácok mindenre gondoltak, két kiadást is készítenek. Az egyik csak alapvető funkciókat lát el, a Deluxe változatra viszont egy üdítőtartó zseb és egy éjjeli lámpa is kerül.

Aki nem akar 55 kanadai dollárnak megfelelő összeget (kb. 12 ezer forintot) rászánni, 10 dollárért rendelhet Csináld Magad! készletet is egy felvarróval és sablonokkal, viszont 55-ért már a játék Steam kódja is jár a pelenka mellé. Megfontolandó.

Egy maximalista 6666 dollárért kap 6 pelenkát, 6 felvarrót, 6 steam kulcsot, és az Outlast kápolnát, amit a PAX Easten állított ki a csapat.

Ha úgy érzitek, a fentiek közül bármelyikre is szükségetek van, december 8-áig beszállhattok a gyűjtésbe. Az Outlast 2 jövőre jelenik meg, a demó már elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)