Hirdetés

Meglepő arcok is csatlakozhatnak a Mortal Kombat 1-hez, ekkor jön az első gameplay

|

Egy színésznő és egy ismert rapper is felbukkanhatnak az új részben.

Hirdetés

A bejelentése után az év egyik legjobban várt játékává lépett elő a Mortal Kombat 1, amely nem a Mortal Kombat 11 folytatása lesz, hanem egy teljesen új idővonalat indít, amelynek köszönhetően az évek alatt unásig megismert karakterek új köntösben és kapcsolatokkal bukkannak fel. 

A NetherRealm Studios újdonsága tehát még a legnagyobb Mortal Kombat rajongóknak is tartogatni fog újdonságokat, amikhez hozzá tartoznak a bónuszharcosok is. Az Amazon listázása alapján az első DLC-ben helyet kap többek között Peacemaker (The Suicide Squad), Homelander (The Boys) és Omni Man (Invincible) is, de fel fognak bukkanni különböző NPC-k is. 

Hirdetés

Ezzel kapcsolatos lehet az egyik iparági bennfentes, Colin Moriarty értesülése, aki a Sacred Symbols podcast keretében árulta el, hogy ugyanaz a forrás, aki a hivatalos bejelentés előtt tájékoztatta őt Van Damme szerepeltetéséről (aki Johnny Cage skinként kerül be), elmondott két másik titkot is. Állítólag a tervek szerint Megan Fox színésznő (Transformers, Tini nindzsa teknőcök, Ördög bújt beléd) és Travis Scott rapper is szerepelni fognak a Mortal Kombat 1-ben. 

Egyelőre nem világos, hogy a hírességek más karakterek alternatív változataként jelennek majd meg (mint Van Damme) vagy egyedi harcosokként kerülnek be, de valószínűleg az előbbiről lesz szó. Persze nem ez lesz az első alkalom, hogy ismert arcok ugranak be zúzni, a Mortal Kombat 11-ben például felbukkant Arnold Schwarzenegger Terminátorként és Sylvester Stallone Rambóként. 

Hogy ezek mikor kerülnek megerősítésre vagy cáfolásra, azt nem tudni, az viszont biztos, hogy a Mortal Kombat 1 játékmenetébe a Summer Game Fest június 8-i nyitóeseményén kukkanthatunk bele: maga Ed Boon csatlakozik Geoff Keighley-hez, hogy prezentálja nekünk a gameplayt. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)