Hirdetés

Master Chief levette a sisakját, a Halo-rajongók kiborultak

|

Mindenki sejtette, hogy a Paramount és a 343 Industries nem fogja megúszni felháborodás nélkül a Halo-sorozat kezdetét.

Hirdetés

A Halo-sorozat első epizódja több nézőt hozott a Paramount+-ra, mint eddig bármi más. Ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindenki imádta, amit látott. A széria az első részt sem bírta végigpörgetni anélkül, hogy le ne kapta volna Master Chiefről az ikonikus sisakját, a rajongók pedig kiborultak.

A 343 Industries közösségi írója már felkészülten várta a reakciót: Alex Wakeford egy többszáz szavas blogposztban azonnal magyarázni is kezdte a bizonyítványt.

Hirdetés

Wakeford felhívta a nézők figyelmét arra, hogy nem ez az első eset Master Chief arcának megvillantására.

"A tágabb univerzum rajongói igazából már hozzászoktak ehhez, köszönhetően a The Fall of Reachnek és más médiának. A könyvek és a képregények lehetővé tették ezt a fajta történetmesélést. Még a Halo 4 is a karaktertörténetet helyezte előtérbe John gyerekkorával és a Legendary kampány végével, ahol egy pillanatra el is kaphattuk a hős veszteségektől megkeseredett tekintetét."

Egy kicsit azt érezzük, hogy Wakeford indokolatlannak gondolja a kritikát, hiszen "ott vannak a könyvek és a képregények". Érdekes meglátás, főleg hogy a blogban maga is bevallja, hogy Master Chief korábban nagyrészt egy avatár volt, akinek célja tulajdonképpen a játékos reprezentációja.

Később azért körbefutotta a saját a meglátásait:

"A Chief sosem volt egy néma főszereplő. Egy teljesen kidolgozott karakterről van szó, aki keserűséget és pátoszt vegyít a rendíthetetlen kitartásával és törhetetlen erejével."

Akárhogy is, a Master Chief a sorozatban nem ugyanaz a Master Chief, akit a játékokban alakítunk. A sorozat nem kapcsolódik a játék kánonhoz, de ettől még lesznek, akik nem fogják élvezni a Paramount által megszabott irányt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)