Hirdetés

Másfél év után eltűnik a boltokból a borzalmas Halálos iramban játék

|

A Fast & Furious: Crossroads szörnyű volt, érthető, hogy a Slightly Mad Studios sem akarja a kelleténél tovább szem előtt tartani.

Hirdetés

Ha most hallasz először a Fast & Furious: Crossroadsról, az nem feltétlenül a te hibád. A játék sem adaptációként, sem autós játékként nem állta meg a helyét: még a filmek rajongói szerint is katasztrófa volt.

Annyira nem vagyunk meglepődve azon, hogy a Slightly Mad Studios tovább akar lépni, és maga mögött szeretné hagyni ezt a borzalmat. A Crossroads 2020. augusztus 7-én jelent meg, ami azt jelenti, hogy két évet sem élt túl a piacon.

Hirdetés

A fejlesztők bejelentése szerint 2022. április 29-én, pontban délután 4-kor áll le a játék és minden azzal kapcsolatos digitális tartalom árusítása. Ez azt jelenti, hogy attól a pillanattól kezdődően nem lehet megvásárolni a Crossroadsot vagy a DLC-it, de aki addig beszerezte, annak a továbbiakban is lesz lehetősége letölteni. Egyelőre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Slightly Mad Studios azt állítja, hogy a játék szerverei a továbbiakban is üzemelni fognak, de mi sejtjük, hogy ez nem tart majd sokáig. Amikor egy ilyen címet leszednek a boltok polcairól, akkor ott általában már egy szerverleállítási bejelentés és vár a háttérben.

Akárhogy is, ez egy olyan cucc lesz, amiért nagyon kevesek fognak könnycseppeket ejteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)