Hirdetés

J.J. Abrams is felbukkant a Fortnite-ban tartott Star Wars eseményben

|

A látványos űrhajócsaták után egy eddig nem látott jelenetet is bemutattak a Skywalker korából, melynek premierjét rengeteg Star Wars témájú tartalommal ünnepli meg az Epic Games.

Hirdetés

Már a The Game Awardson belengették, hogy egy igen kiterjedt együttműködés várható az Epic Games és a Disney között, aminek hála nem kevés Star Wars tartalom érkezik a Fortnite-ba. Néhány skin már egy ideje elérhető, de a tegnapi esemény tényleg egy exkluzív élményt adott azoknak, akik éppen a szervereken tartózkodtak.

Hirdetés

Az event házigazdája Jeff Keighley volt, aki a The Game Awards alapítója és házigazdája is. Először az Ezeréves Sólyom tűnt fel, majd természetesen egy kis üldözésnek is szemtanúi lehettünk, ami Han Solo legendás hajója és néhány TIE vadász között zajlott le.

A sikeres landolást követően maga J.J. Abrams szállt le a fedélzetről, hogy az összegyűlt tömeget egy új jelenettel lepje meg, amit a december 19-én érkező Star Wars: Skywalker korában láthatunk majd. Ebből kiderült, hogy Rey a Jedi elmetrükköt mesteri szintre fejlesztette. Az egész eseményt Darth Sidious sejtelmes üzenete zárta, ami a sithek felemelkedését jósolja. Nagyjából 13 percen keresztül tartott a móka és jó pár streamer közvetítette:

Nem csak egy új jelenet élményével gazdagodhattak a részvevők, mivel mindenki kapott egy TIE vadász glidert, illetve mostantól elérhetőek a fénykardok a játékban, emellett egy adag Star Wars témájú kihívásra is bukkanhatunk, nem is beszélve az emote-okról, amelyek között szintén találhatnak ismerős elemeket a messzi-messzi galaxis rajongói.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)