Hirdetés

Film és sorozat is készül az It Takes Two alapján

|

Az utóbbi évek egyik legjobb kooperatív játéka több adaptációt is kaphat.

Hirdetés

Minden szempontból hatalmas sikernek örvend a Hazelight Studios tavaly megjelent kooperatív csodája, az It Takes Two, amely méltán került be 2021 legjobb játékai közé a GameStar toplistáján. A co-op játékmenetet új szintre emelő és végtelen kreativitással megalkotott játék pár hónapja már a Game Pass előfizetőinek is örömet szerez, szóval csak az nem próbálta ki, aki nem szerette volna (sajnos a projekt neve felkeltette a Take-Two ügyvédeinek figyelmét is, de az más lapra tartozik). 

Josef Fares és csapatának különleges párterápiájával a jövőben más médiumok fogyasztói is megismerkedhetnek majd, ugyanis a Variety jelentése szerint a Hazelight partnerségre lépett a dj2 Entertainmenttel annak érdekében, hogy az It Takes Two alapján filmek és sorozatok készülhessenek.

Hirdetés

A dj2 számára nem újdonság az adaptálás, hozzájuk tartozik többek között a Tomb Raider, a Disco Elysium és a Sleepind Dogs is, de ami talán a legtöbbet mond, hogy a vállalat íróduója, Pat Casey és Josh Miller felelnek a Sonic, a sündisznó feldolgozásának forgatókönyvéért. 

"Akárcsak a játékvilág többi része, mi is fülig beleszerettünk Cody-ba, Maybe, Rose-ba, Dr. Hakimbe és a Hazelight által létrehozott fantázia-univerzumba, és alig várjuk, hogy életre kelthessük ezeket a karaktereket - és ezt a világot - a nagy és kis képernyőn egyaránt."

- hangzott el a dj2 közleményében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A honlap úgy tudja, hogy egyelőre még egyetlen stúdió, csatorna vagy streamingszolgáltató sem köteleződött el az adaptációkhoz, viszont állítólag sokszereplős licitháború folyik a háttérben, szóval ez a közeljövőben változni fog. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)