Hirdetés

Egy magyar művész már két éve megmutatta, milyen lenne Idris Elba a Cyberpunk 2077-ben

|

A színész a Phantom Liberty DLC-ben lesz majd látható, de nem csak a CD Projekt RED gondolt arra, hogy jó helye lenne a Cyberpunk 2077 világában.

Hirdetés

A The Game Awards során a Cyberpunk 2077 fejlesztői mutattak egy előzetest a játék Phantom Liberty nevet viselő kiegészítőjéből, és egyúttal bejelentették, hogy egy újabb ismert és közkedvelt színész, Idris Elba is csatlakozott a projekthez. Természetesen a Reddit közössége ezt is megvitatta, és újra előkerült egy két évvel ezelőtt készült kép.

A koncepció a magyar származású, de az Egyesült Királyságban élő Kósa Zsolt műve, aki egyszerűen csak azt gondolta, hogy szuper lenne Elbát a Cyberpunk világában látni.

Hirdetés

A képet csak "gyorsan összedobta", készített belőle egy szemüveges variációt is. Mégis teljesen olyan, mintha a játék hivatalos poszterét látnánk.

Nem tudjuk, ez sarkallta-e a CD Projekt RED-et a színész felkeresésére, vagy csak másnak is eszébe jutott az ötlet. Egyébként Zsolt további alkotásait is érdemes megnézni, egészen lenyűgözőek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)