Hirdetés

Ismert előadók játsszák a Cyberpunk 2077 zenéit

|

A CD Projekt RED a betétdalokon sem spórol.

Hirdetés

A CD Projekt RED a tőle megszokott gondossággal rakja össze a Cyberpunk 2077-et, odafigyel mindenre, ami fontos ahhoz, hogy a játék feledhetetlen élményt nyújtson. Ehhez jó zene is kell, amit aztán hallgathatunk otthonunktól távol, utazás közben, kocsiban ülve, hogy még akkor is Night Citybe tudjuk képzelni magunkat, amikor a kötelesség elszólít minket gépeink elől.

Hirdetés

A játék legfrissebb videója röviden bemutatja azokat az előadókat, akik a betétdalokon dolgoznak. Felbukkan A$AP Rocky, a Run the Jewels, a Refused, Grimes, Gazelle Twin, Ilan Rubin (ő a Nine Inch Nails jelenlegi turnéjának dobosa, de játszik az Angels & Airwaves-ben és besegített a Paramore-nak is), Richard Devine, Nina Kraviz, Deadly Hunta, Rat Boy, és Tina Guo. A videó végén Marcin Przybylowicz, a játék zenei vezetője hozzáteszi, hogy ez még csak egy szelet volt az egészből.

Grimes a The Game Awards keretében is előadta a játék egyik dalát, ezt láthatjátok alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)