Hirdetés

Nem érdemes az eBayről megvenni az E3-as Cyberpunk 2077 dzsekit

|

A tervek szerint hamarosan közvetlenül a CD Projekt Redtől is beszerezhetünk egy hasonló darabot, ráadásul olcsóbban.

Hirdetés

Nagy port kavart az idei E3-on a Cyberpunk 2077, hiszen nemcsak a megjelenési dátumot kaptuk meg, de az is kiderült, hogy Keanu Reeves is szerepelni fog benne, ettől pedig végképp megőrültek a rajongók. A fejlesztők ráadásul menő kabátokat is vittek a rendezvényre, amiket most az interneten próbálják eladni azok, akiknek sikerült szerezniük egyet.

Hirdetés

Több E3-as Cyberpunk 2077 dzseki is megjelent az eBay piacterén, és akad olyan eladó, aki például 450 dollárért, azaz több mint 128 ezer forintért szeretne túladni az amúgy elég menő ruhadarabon. Várható volt, hogy előbb-utóbb megjelennek a rendezvényen begyűjtött apróságok az online piactereken, hiszen viszonylag sokan szeretnének megkaparintani egy-egy ilyen relikviát, de ezúttal nem nagyon érdemes bevásárolni belőlük.

Rafal Jaki, a CD Projekt Red egyik munkatársa a Twitteren kérte meg a játékosokat arra, hogy ne vegyék meg a dzsekit az eBayről, ugyanis a tervek szerint hamarosan már a saját boltjukban is elérhető lesz egy hasonló darab. Rajongói kérdésre pedig azt is elárulta, hogy ugyan még nincs beárazva a hivatalos cucc, de biztosan olcsóbb lesz 400 dollárnál.

Nektek sikerült már hozzájutnotok valamilyen E3-as relikviához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)