Hirdetés

Képregényes előzményeket kapnak a Bethesda E3-on bejelentett játékai

|

A Bethesda és a Titan Comics együttműködésének köszönhetően képregényben ismerhetjük meg majd a The Evil Within 2-höz, a Dishonored: Death of the Outsiderhez és természetesen a Wolfenstein II: The New Colossushoz vezető eseményeket is.

Hirdetés

A Bethesda csupa olyan címet jelentett be az E3-on, amikre azonnal rákattantunk, elvégre a The Evil Within, a Wolfenstein: The New Order és a Dishonored 2 mind-mind olyan játékok voltak, amik minőséget képviselnek, így nem is csoda, hogy a folytatásokat is csillogó szemmel várjuk. És lesz mivel kibírni a megjelenésükig. 

Hirdetés

A Bethesda és a Titan Comics most bejelentették, hogy három képregény erejéig is együttműködnek idén, amelyek a következőek lesznek: 

The Evil Within

A Titan Comics már a 2015-ös első részhez is készített kísérőfüzetet, a The Evil Within 2 esetében sincs másként. A sztoriban Sebastian Castellanos nyomozó még mindig a Beacon Mental Hospitalban történt szörnyű események hatása alatt áll, amikor egy sorozatgyilkos a poklot szabadítja rá Krimson City-re. A képregényt Ryan O' Sullivan (Warhammer 40,000: Dawn of War III, Turncoat) írta és Damien Worm (The October Faction), valamint Szymon Kudranski (Spider-Man) illusztrálták. Szeptember 6-án lesz elérhető.

Wolfenstein II: The New Colossus

A The New Colossus előzményében Dan Watters (Limbo, Assassin's Creed: Uprising) író, továbbá két művész, Piotr Kowalski (SEX, Dark Souls) és Ronilson Freire (The Mummy) nem kisebb feladat elé állítják B.J. Blazkowiczot, minthogy megállítsa Hans Hartmannt, ezzel ismét acélbetétessel tiporva a nácik tyúkszemét. Szeptember 13-án jön. 

Dishonored: Death of the Outsider

A Dishonored: The Peeress and the Price a Dishonored 2 kiegészítőjéhez kapcsolódik. A történetben Emily Kaldwin visszatér Dunwallba Corvo Attano társaságában és hamar ellenségére talál Archibald Dufrane politikus személyében, valamint felbukkan egy titokzatos gyilkos is a városban. Miközben Emily megpróbálja kinyomozni a kilétét, elkezdi elveszíteni természetfeletti erejét. Michael Moreci (Roche Limit), Andrea Olimpieri (Dishonored) és Mattia Iacono (Demone Dentro) felelnek azért, hogy a szeptember 27-én megjelenő képregény ütős legyen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)