Hirdetés

Bejelentették az Among Us animációs sorozat utolsó neveit, illusztris a szinkrongárda

|

Többek között Elijah Wood és Dan Stevens is szinkronizál a projektben.

Hirdetés

Az InnerSloth árulásra és tettetésre építő csapatjátéka hatalmasat ment a Steamen, és a hasonló koncepciójú projektek hullámát indította el, szóval mondhatjuk, hogy hatással volt a játékiparra, még a popkultúrába is ügyesen beférkőzött. Várható volt, hogy előbb-utóbb felfedezik az adaptációban rejlő lehetőségeket, és tavaly nyáron be is jelentették, hogy a CBS Studios animációs sorozatot készít az Among Us alapján, az alkotó Owen Dennis (Végtelen vonat, Parkműsor) lesz, az animációkért pedig a Titmouse stúdió (Big Mouth, A Vox Machina legendája, The Boys Presents: Diabolical) felel. 

Idén februárban aztán megkaptuk a legelső képet is a szériából, és elkezdték bejelenteni, hogy kik fogják megszólaltatni az egyes túlélőket. Három adagban leplezték le a neveket, most került sor az utolsó körre, és a listán végigtekintve elmondhatjuk, hogy impozáns a szereplőgárda. 

Hirdetés

Először az derült ki, hogy csatlakozott Ashley Johnson (The Last of Us, Critical Role), Elijah Wood (A Gyűrűk Ura-filmek, Sin City), Randall Park (Amerika Huangjai, WandaVízió) és Yvette Nicole Brown (Balfékek, DC Super Hero Girls), majd Dan Stevens (Légió, Downton Abbey), Kimiko Glenn (Pókember: Irány a Pókverzum, Narancs az új fekete) és Liv Hewson (Yellowjackets, Botrány) is a bandához csapódott, most pedig Debra Wilson (Star Wars Jedi: Survivor, God of War: Ragnarök), Patton Oswalt (A Goldberg család, A S.H.I.E.L.D. ügynökei), Phil Lamarr (Ponyvaregény, Futurama) és Wayne Knight (Jurassic Park, Űrbalekok) szállt be a buliba.

Az alábbi galériában megnézhetitek őket, és hogy melyik karaktert alakítják: 

A sztori szerint a legénység egyyik tagjának helyébe egy idegen alakváltó lépett, aki zavart akar okozni, szabotálni akarja a hajót és a célja az, hogy mindenkit megöljön, a többieknek pedig ki kell iktatniuk ezt az imposztort, különben mind áldozatként végzik. 

Az Among Us animációs sorozat még mindig nem kapott premierdátumot, és még az első trailert sem láthattuk, de a szereplők bejelentésével már egyik sem lehet messze. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)