Hirdetés

Kapaszkodjatok: megjött az első kép az Among Us sorozatból!

|

Hölgyeim, és uraim, ez nem gyakorlat. Bizony befutott az első látnivaló annak a játéknak az adaptációjából, ami hónapokig lázban tartotta az internetet.

Hirdetés

Most ülhetnénk itt, és lelkesen vitatkozhatnánk arról, hogy 2024 februárjában mégis mekkora relevanciája van még az Among Usnak, de az vitathatatlan tény, hogy volt egy elég sokáig tartó nagy pillanata. Amikor mindenki be volt zárva a szobájába, akkor azzal élhettük ki a társas igényeinket, hogy lemészároltuk egymást és hazudoztunk tetteinkről. Az élmény akkora nyomot hagyott a világban, hogy ezt azonnal sorozatos formába kellett öntenie a szórakoztatóiparnak.

Az "azonnal" persze csak képletes kifejezés, mivel az animációs széria még messze van a megjelenéstől. Még egy trailert vagy hivatalos képanyagot sem láttunk belőle, bár utóbbit végre orvosolta az Among Us játék csapata. Megérkezett az első, a publikum számára is hozzáférhető képkocka a Titmouse által intézett szériából.

Hirdetés

A lenti tweetben rejlő képen mindenki kedvenc űrhajójának tárgyalóját láthatjátok. Mindenfelé pizzamaradékok és lufik színezik a csendéletet egy zászlóval a háttérben, amin az áll, hogy "Meghaltunk". Jó látni, hogy minden olyan rendben megy a hajón, ahogy azt annak idején hagytuk.

Az Among Us animációs sorozat még nem kapott premierdátumot, és még azt sem tudjuk biztosra, hogy melyik csatornán vagy streamingszolgáltató platformján fog felbukkanni, de azért várjuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)