Hirdetés

A Star Wars: Az akolitus showrunnere szívesen készítene KotOR adaptációt

|

Leslye Headland nem csinált belőle titkot, hogy a sorozat megalkotásakor a Knight of the Old Republic 2 egyik legérdekesebb karaktere inspirálta.

Hirdetés

A napokban rajtolt el a Disney+ legújabb Csillagok háborúja-sorozata, a Star Wars: Az akolitus, amely egy olyan érába kóstolt bele, amit a rajongók még csak regények és képregények formájában tapasztalhattak meg: a Köztársaság Fénykoráról van szó, pontosabban annak a végéről. Időben mintegy egy évszázaddal a Baljós árnyak eseményei előtt járunk, de nemcsak ezért izgalmas Az akolitus koncepciója, hanem olyan különlegességek miatt is, mint a fénykard-ostor. 

A LucasFilm és a Disney számításai bejöttek, egy nap alatt többmilliós nézettséget hozott össze a sorozat nyitánya, ami a platform legerősebb 2024-es debütje titulust is bezsebelte. És mindezt úgy sikerült elérnie, hogy nem támaszkodtak a franchise jól ismert karaktereire

A Star Wars: Az akolitust megalkotó Leslye Headland azt már korábban elárulta, hogy  hogy nagyon szerette a Knights of the Old Republic első és második részét, és külön kiemelt egy Sith lovagot a szériából, aki inspirációforrásként szolgált számára, ő Darth Traya.

Hirdetés

De Headland az ihletszerzésnél is továbbmenne, és örömmel készítene a KotOR alapján egy élőszereplős tévésorozatot - árulta el egy brazil oldalnak, az Omelete-nek. A shohwrunner hozzátette, hogy a Knights of the Old Republic 2 egyik fontos karaktere, a vak, Erő-érzékeny Kreia esetében ásna legszívesebben mélyre. 

A KotOR 2-ben Kreia az Erőn keresztül kötődik a főszereplőhöz, a történet szerint a főhős mentora, de elutasítja a fény és a sötét oldal közötti szakadékot. Bár Headland nem részletezte, hogy pontosan hogyan valósítaná meg Kreia történetét, ő az egyik legnépszerűbb karakter a KotOR lore-ból, szóval valószínűleg sokan kíváncsiak lennének rá. Pláne, hogy közben készül a Star Wars: Knights of the Old Republic remake-je a Saber Interactive-nél, szóval ahhoz lehetne időzíteni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)