Hirdetés

Egy nap alatt többmilliós nézettséget hozott Az akolitus

|

A Disney+ legújabb Star Wars szériája a streaming platform legerősebb 2024-es nyitányát produkálta.

Hirdetés

Egy kicsit mindenki azt remélte, hogy a Star Wars univerzum megtépázott hírnevét majd helyrerakja Az akolitus. Ugyan azt korai lenne még kijelenteni, hogy a Köztársaság Fénykora lenne a franchise megmentője, de az új széria láthatóan jó úton jár.

A Disney jelentése szerint a jelenleg két résszel rendelkező sorozatot 4,8 millióan látták az első napon. A szolgáltató azt állítja, hogy ezzel Az akolitus lett 2024 legnagyobb számait produkáló Disney+ premierje.

Az új széria nézettségét legjobban az Ahsokáéval lehetne összemérni, amelyről ugyan hivatalosan nem jelentettek első napos adatokat, de annyit tudunk róla, hogy 5 nap alatt 14 millióan látták. Ennek alapján talán 3 millió körül lehetett a premier nézettsége.

Hirdetés

Ha mást nem is, azt legalább bizonyítja, hogy a nézők nagyon vártak már valamit, ami megfelelő távolságot tart a Skywalker család tragédiájától.

A Star Wars: Az akolitus első epizódjai már megtekinthetőek a Disney+-on, új részeket pedig szerdánként kapunk majd, egészen a július 17-én esedékes zárásig. Ti mit gondoltok a sorozatról? Jó irányba tart? Nem így kellett volna?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)