Hirdetés

A Cyberpunk 2077 kontroller is rejt egy meglepetést

|

Az egyedi, a Cyberpunk 2077-hez készült kontroller hátulján van egy nem kimondottan diszkréten elhelyezett QR-kód, ami egy videóra mutat.

Hirdetés

Bár a CD Projekt RED következő játékának megjelenésére még várnunk kell néhány hónapot, az egyedi festésű Xbox One és a hozzá illő kontroller már kapható. Nemrég kiderült, hogy az One X-et UV-fénnyel megvilágítva egy magyar üzenet is olvasható rajta, de nem csak emiatt volt érdemes alaposan megvizsgálni a hardvereket.

Hirdetés

A kontroller alsó részén van egy QR-kód, ami korábban a Cyberpunk 2077 előrendelési aloldalára vitte a játékosokat, most viszont az egyik játékbeli zenekar, a SAMURAI The Ballad of Buck Ravers című dala töltődik be azoknál, akik beolvassák (amit egyébként a Refused ad elő valójában). Két másik zeneszám eleve megtalálható a hivatalos csatornán, de ezt így rejtették el.

Kíváncsian várjuk, lesz-e még valami meglepetés, vagy változik-e netán a QR-kód beolvasására megnyíló oldal a megjelenésig. A Cyberpunk 2077 szeptember 17-én érkezik meg, akkor legkésőbb kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)