World of Warcraft: Legion

World of Warcraft: Legion kép

A World of Warcraft: Legion a Blizzard népszerű MMORPG-jének hatodik nagy kiegészítője. A sztori szerint az Iron Horde legyőzése közel sem jelenti, hogy Azeroth megmenekült volna, a Legionben ugyanis még nagyobb fenyegetéssel kell szembenéznünk, mint korábban valaha. Rengeteg népszerű karakter is visszatér a Warcraft univerzumból, élen Gul’Dannal, aki miután megmenekül Draenorból, kiszabadítja Illidant, de feltűnik Maiev Shadowsong, Sylvanas, Khagdar és Anduin Wrynn is. Az új, 110-es szintkorlátot a Broken Isles nevű kontinensen, a Burning Legion inváziójának központjában érhetjük majd el, amely veszélyt és ősi csodákat egyaránt tartogat a játékosoknak. A World of Warcraft: Legion kiegészítő egyik legnagyobb érdekessége, hogy az egyébként egymással viaskodó Szövetség és Horda helyett az egyes karakterosztályok összefogásából születő szövetségek kerülnek a középpontba. Az általuk vezetett harcokban nem csupán az olyan legendás fegyverek kapnak helyet, mint a Doomhammer, hanem az új karakterosztályhoz, a Demon Hunterhez tartozó karakterek is a segítségünkre lesznek.

Elolvasom a tesztet

World of Warcraft: Legion - megjött az első Harbingers epizód, főszerepben Gul'dannal

Hír | 2016.07.22 10:04

A Legion megjelenése előtti animációs sorozat első epizódja már meg is érkezett. Most megtudjuk, hogy Gul'dan miért is akarja annyira a világ végét.

World of Warcraft: Legion - ütős előzetest kapott az animációs sorozat

Hír | 2016.07.12 15:24

A Harbingers néven készülő animációs sorozatnak az lesz a feladata, hogy mindenki képben legyen a World of Warcraft világában történt fontos eseményekkel még a Legion kiegészítő érkezése előtt.

World of Warcraft: Legion előzetes - lesz mit csinálni a végén

Hír | 2016.06.11 20:47

A Legion end-game tartalma jelentősen máshogy épül majd fel, mint az eddigi kiegészítőkben. Sokkal nagyobb a hangsúly a dungeonökön és a kötetlen kalandozáson.

World of Warcraft: Legion - animációs sorozattal pótolhatod a sztori kimaradt részeit

Hír | 2016.06.10 20:00

Aki nem szeretne kimaradni a World of Warcraft: Legion eseményeiből, de már nem igazán emlékszik az Illidant és a Lángoló Légiót övező sztoriszálakra, az most a készítők segítségével pótolhatja a lemaradást.

World of Warcraft - ingyen kozmetikai tárgyakat kapunk a film megjelenésére

Hír | 2016.05.15 09:00

A következő kiegészítőben rendesen átalakítják a transmog rendszert, amit különösen izgalmas lesz kipróbálni az ajándék cuccokkal.

Ilyen lenne a Warcraft film előzetese, ha a WoW-ban készült volna

Hír | 2016.05.11 08:59

Legyen akármennyire is fejlett a CGI-technológia, a Blizzard stílusában megalkotott eredeti, meseszerű látványvilág mégiscsak kedvesebb a rajongói szívnek.

World of Warcraft - egy rajongó visszaállítja a régi területeket

Hír | 2016.05.09 20:37

A World of Warcraft világának egy részét letarolta a háború vagy az idő, de egy játékos nekilátott újjáépíteni bizonyos zónákat.

World of Warcraft - bejelentés várható szerverügyben

Hír | 2016.04.30 12:30

Folytatódik a Blizzard által lelőtt World of Warcraft vanilla szerver ügye, méghozzá egy bejelentés ígéretével.

World of Warcraft - a Blizzard nyilatkozott a lelőtt vanilla szerverről

Hír | 2016.04.26 16:25

Nagy port kavart, mikor a Blizzard lelőtte az egyik népszerű tört World of Warcraft szervert, most meghallgathatjuk a fejlesztők álláspontját is az üggyel kapcsolatban.

World of Warcraft: Legion - itt a megjelenési dátum

Hír | 2016.04.18 19:41

A Blizzard bejelentette a World of Warcraft új kiegészítője, a Legion megjelenési dátumát.

World of Warcraft: Legion - megújul az ötfős challenge mód

Hír | 2016.04.12 07:12

Miután az MMO sok játékosa könnyűnek gondolta a dungeonöket, a World of Warcraft: Legionben új kihívások várják azokat, akik egy profi ötfős csapatban nyomulnak.

Szeretnél részt venni a World of Warcraft: Legion bétatesztjében?

Hír | 2016.04.11 18:15

Ha szeretnéd megjelenés előtt kipróbálni a World of Warcraft új kiegészítőjét, kattints!

World of Warcraft: Legion - ez lenne a megjelenés dátuma?

Hír | 2016.03.22 12:40

Néhány üzletben felbukkant egy dátum, amiről sokan azt feltételezik, hogy ez lenne a WoW következő kiegészítőjének megjelenési időpontja.

World of Warcraft: Legion - megmarad az előző kiegészítő PvP zónája

Hír | 2016.03.09 10:45

A World of Warcraft: Legion megjelenésével nem fog eltűnni a Warlords of Draenor sokak által megjárt térsége, ahol egymásnak eshettek a játékosok,

World of Warcraft: Legion - elég menő lett a druida új macskaformája

Hír | 2016.03.05 22:18

A legújabb World of Warcraft nem kevés vizuális ráncfelvarrást hoz a játékosoknak, már cicaként sem fogunk ugyanúgy kinézni, mint a havercica. Vagyis a haver, aki cicává változott.

World of Warcraft: Legion gépigény - nem keménykednek az orkok

Hír | 2016.02.19 15:35

A Blizzard bejelentette, hogy milyen vas kell majd a következő kiegészítő, a World of Warcraft: Legion alá, de még az ajánlott miatt sincs ok az aggódásra.

World of Warcraft: Legion - a régi területek is megszépülnek

Hír | 2015.11.28 15:02

A Legion érkezése nem csak a játékmenetet, de egy picit a grafikai megjelenítést is frissíti, aminek a most érkezett képek a tanúi.

World of Warcraft: Legion - gyönyörűek lesznek az új medve formák

Hír | 2015.11.26 10:40

Most, hogy a Legion első béta verziója már elérhető, megnézhetünk egy-két dolgot a rengeteg újdonságból, ami a kiegészítővel érkezik.

BlizzCon 2015 - megérkezett a World of Warcraft: Legion Cinematic videója

Hír | 2015.11.06 22:05

A szokásoktól eltérően most viszonylag korán kaptuk meg a következő World of Warcraft kiegészítőjének intróját.

World of Warcraft: Legion megjelenés - kiszivárgott a dátum

Hír | 2015.11.06 09:10

Olyan világban élünk, ahol nehéz a meglepetéseket titokban tartani, így történhetett meg, hogy a World of Warcraft: Legion dátuma még a BlizzCon 2015 előtt kiszivárgott.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)