Hirdetés

World of Warcraft - egy rajongó visszaállítja a régi területeket

|

A World of Warcraft világának egy részét letarolta a háború vagy az idő, de egy játékos nekilátott újjáépíteni bizonyos zónákat.

Hirdetés

Amikor a World of Warcraft: Cataclysm megjelent, Azeroth átalakult egy kicsit. Sok terület megváltoztott, de Quel'Thalas nem volt ezek között. 

Egy Hayven nevű játékos viszont megtette, amit a Blizzard nem: élővé varázsolta Eversong Woods és Ghostlands területét. Nem csak a textúrákat cserélte ki, hanem utat "épített" a letarolt ösvények helyére, színeket adott a fáknak, és tíz órát töltött el eddig a restaurálással. Azt, hogy jelenleg hogy áll, a fenti videóban láthatjátok.

A Blizzard a játék következő kiegészítőjével, a Legionnel a Stormwind Parkot fogja feljavítani. Hátha aztán más területek is sorra kerülnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)