Hirdetés

World of Warcraft: Legion - elég menő lett a druida új macskaformája

|

A legújabb World of Warcraft nem kevés vizuális ráncfelvarrást hoz a játékosoknak, már cicaként sem fogunk ugyanúgy kinézni, mint a havercica. Vagyis a haver, aki cicává változott.

Hirdetés

Sok változtatást fog hozni a World of Warcraft: Legion. Megváltozik a PvP rendszer, megszépülnek a tájak, de ennek ellenére a gépigény még mindig nem ad okot aggodalmaskodni. A Legion bétáját nyüstölő játékosok folyamatosan szállítják a híreket, elmesélik, milyen újdonságokra lehet majd számítani. Azt már megtudtuk, hogy a druida medveformája milyen változásokon esett át, most a macskaforma is hasonló újításokat kapott.

Nem csak egy új kinézetet kapott a macskaforma. 22 féle macskakinézetet ölthet magára a druida, attól függően milyen fajba tartozik, és milyen Artifact Talent-eket használ. Néhány csak színben tér el, de egyik másik szörnyen jól fest.

Megjött a kedvetek druidával elkezdeni újra WoW-ozni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)