Vampyr

Vampyr kép

A Life is Strange és Remember Me játékokkal a Dontnod Entertainment örökre beírta magát a játéktörténelembe, de harmadik játékuk, a Vampyr névre hallgató akció-RPG is hiánypótló a maga nemében, hiszen egy orvosként tevékenykedő vámpírt irányítunk benne. A történetben a 20. század elején járunk, amikor a spanyolnátha elszabadul Angliában, a vámpírok pedig kihasználják ezt a szörnyű és káosszal teli időszakot arra, hogy éjjelente vadászni induljanak London utcáin. Az egyik közülük egy bizonyos Jonathan E. Reid, aki egy magas rangú katonai sebész, azonban társaival szemben neki feltett szándéka, hogy segít az embereken. Mivel vér nélkül képtelen létezni, de elvenni másokét ütközik az elveivel, így folyamatos kettősség jellemzi a karakterét, amely a játékmenet alapját képezi: döntenünk kell, hogy kit áldozunk fel azért, hogy a többieknek segíthessünk, ráadásul tanulmányozva a leendő áldozat szokásait, kapcsolatait és körülményeit meg kell találnunk a megfelelő stratégiát a becserkészéséhez.

Elolvasom a tesztet

Vampyr - vámpíros RPG a Remember Me fejlesztőitől

Hír | 2015.01.20 16:00

A Remember Me fejlesztőinek legújabb játéka még meg sem jelent, máris előálltak a következővel, amely az igencsak beszédes Vampyr nevet kapta.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)