Valheim

Valheim kép

Egy nyílt világú vikinges túlélőjáték, amelyben a játékosoknak a skandináv mitológiában létező Valheim világában kell bizonyítaniuk a bátorságukat - ezt erőforrások megszerzésével, egyre halálosabb fegyverek és páncélok készítésével, épületek felhúzásával és természetesen hatalmas bossok legyűrésével abszolválhatják. A hangsúly tehát itt is a szabad kalandozáson, az építkezésen, a craftolgatáson és a kihívások teljesítésén van, amit egy különleges látványvilág és a skandináv hangulat egészít ki. Nem muszáj egyedül nekiugrani, akár 3-5 fő szórakozását is garantálhatja a Valheim.


A Valheim máris minden idők legnépszerűbb steames játékai között van

Hír | 2021.02.15 08:22

A vikinges túlélőjátékot annyian pörgetik egyszerre, hogy azzal bekerült az összesített top 10-be.

Miért olyan nagy sláger a Valheim, a Steam új sikerjátéka?

Hír | 2021.02.14 15:02

A Valheim egy újabb játék, ami látszólag a semmiből tört előre, és százezrek játsszák a nap szinte bármely pontján. Elmondjuk, mit kell tudni róla.

Egy vikinges játék lett a Steam és a Twitch egyik új kedvence

Hír | 2021.02.09 07:35

A Valheim még csak nemrég jelent meg korai hozzáférésen keresztül, de elég hamar népszerűvé vált.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)