Tony Hawk's Pro Skater 1+2

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 kép

Az első két Tony Hawk's Pro Skater játék felújítva, egy csomagban, 4K és HDR támogatással, javított irányítással, de az eredeti zenékkel és helyszínekkel. Tizenöt évet kellett várnunk arra, hogy az Activision felismerje, mit akarnak a játékosok, és visszatérjen a Tony Hawk's Pro Skater sorozat gyökereihez, valamint egy olyan csapatnak adja a fejlesztés feladatát, aki képes jó játékokat alkotni. A Tony Hawk's Pro Skater 1+2 a Pro Skater HD című remasterrel ellentétben mindent tartalmaz majd, amit az első két játék, sőt, olyan trükköket is beadhatunk benne, amik csak a sorozat későbbi részeiben kerültek elő. Újra úgy gurulgathatunk, hogy közben a Superman szól.

Elolvasom a tesztet

Tony Hawk's Pro Skater remaster készül, az első két játék tér vissza

Hír | 2020.05.12 17:40

Visszatér a Tony Hawk's Pro Skater 1 és 2, és ezt először SMS-ben jelentette be a deszkás.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)