Hirdetés

Tony Hawk's Pro Skater remaster készül, az első két játék tér vissza

|

Visszatér a Tony Hawk's Pro Skater 1 és 2, és ezt először SMS-ben jelentette be a deszkás.

Hirdetés

Azt maga az Activision is megerősítette, hogy készülnek remasterek régebbi játékaiból, ami a Crash Bandicootok és a Spyro sikerét látva egyáltalán nem meglepő. Legutóbb a Call of Duty: Modern Warfare 2-t játszhattuk újra feljavítva, a következő pedig az első két THPS lesz. 

Hirdetés

Tony Hawk még 2019 októberében tett ki egy telefonszámot, ahol - állítása szerint - a rajongók közvetlenül kommunikálhattak vele. Aki annak idején írt neki, most az alábbi tweetben is látható üzenetet kapta, ami megerősíti, hogy visszatér a Tony Hawk's Pro Skater 1 és 2, méghozzá az eredeti pályákkal, deszkásokkal, dalokkal és új funkciókkal.

A Summer Games Festival első streamjében (Tony Hawk születésnapján) bejelentették a Tony Hawk's Pro Skater 1+2-t, ami a 20. évforduló alkalmából érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, szeptember 4-én. Az erősebb konzolokon és az arra alkalmas PC-ken 4K-ban fog futni, és bekerül az osztott képernyős, valamint az online multiplayer, a pályaszerkesztő (megoszthatjuk majd másokkal alkotásainkat, és letölthetjük mások pályáit), illetve be lehet majd adni olyan trükköket, amik csak későbbi játékokban jelentek meg, pl. a Revert. A fejlesztést a Vicarious Visions végzi, akiknek a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyt is köszönhetjük.

Miután a THPS 5 egy értékelhetetlen hulladék lett, érthető, hogy az Activision nem egy folytatással próbálkozik, a régi részek rajongóit igyekszik megszólítani először. 2012-ben egyébként a Robomodo készítette el a Tony Hawk's Pro Skater HD-t, az első két rész kibővített, feljavított kiadását PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, mely nem aratott osztatlan sikert. Reméljük, ez jobb lesz. Az első képeket alább láthatjátok.

Az előrendelők egyébként exkluzív demót kapnak majd a megjelenés előtt, a Warehouse pályán játszogathatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)