Tom Clancy's The Division 2

Tom Clancy's The Division 2 kép

A Tom Clancy's The Division 2 sztorija Washingtonban játszódik 7 hónappal azután, hogy az előző részben a vírus szétterjedt New Yorkban, így hiába a korábbi hősies tetteink, már Amerika közepe is a pusztulás szélére került. Ezúttal tehát egy zöldebb és változatosabb környezetben, továbbfejlesztett harcrendszerrel, de ugyanúgy poszt-apokaliptikus hangulatban szolgálhatjuk a jót és segíthetünk a rászorulókon, mindezt ráadásul a The Division 2 megfejeli olyan újdonságokkal is, mint a nyolc főt támogató raidek.

Elolvasom a tesztet

E3 2018 - a Tom Clancy's The Division 2 ügynökei megpróbálják visszafoglalni a fővárost

Hír | 2018.06.10 23:08

Akció közben figyelhettük meg a Tom Clancy's The Division 2 mindenre elszánt ügynökeit a Microsoft E3-as konferenciáján.

Tom Clancy's The Division 2 - a folytatásban az USA fővárosába megyünk

Hír | 2018.06.10 17:10

Nagyon úgy tűnik, hogy már ki is derült, hol fog játszódni a Ubisoft legújabb alkotása.

Tom Clancy's The Division 2 - a Ubisoft kifejtette, hogyan lesz jobb az elődjénél

Hír | 2018.05.20 11:02

A Ubisoftnál is tudják, hogy a The Division első változata nem sikerült tökéletesre, de a második rész fejlesztéséhez már sokkal több tapasztalattal fogtak hozzá.

Három Ubisoft játékot kapunk jövő márciusig, és az egyik a The Division 2

Hír | 2018.05.17 18:33

Az E3-on valószínűleg nagyon sokat megtudhatunk majd a The Division folytatásáról, hiszen a megjelenése sincs olyan messze.

Tom Clancy's The Division 2 - bejelentették a folytatást

Hír | 2018.03.08 17:02

Régóta sejthető volt, hogy a The Division 2 készül, de ma megjött a hivatalos megerősítés is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)