Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - az elejétől a végéig tolhatod egyedül

|

A fejlesztők szerint sehol nem leszünk rákényszerítve a közösködésre, de azért nyilván nem árt, ha vannak az embernek barátai.

Hirdetés

A kooperatív kalandot is kínáló játékok illetve MMO-k gyakran tartogatnak olyan kihívásokat, amelyeket csak más játékosokkal együtt teljesíthetünk, ez pedig néha nemcsak fölöslegesen lassítja le a haladásunkat, de akár ronthat is az élményen.

Hirdetés

A Division 2-ben ilyesmire nem kell számítani, ugyanis bár most is nekimehetünk harmadmagunkkal a kampánynak, mindent lenyomhatunk majd egyedül, még a durva end-game küldetéseket is, ha elég ügyesek vagyunk.

Az egész sztorit az end-game-ig, sőt, még a végjátékot is játszhatod egyedül. De ugyanezt megteheted kettes, hármas, vagy négyes csapatokban. Vagy 7 másik emberrel, vagyis két teljes csapattal, ha a raid érdekel. A legfontosabb számunkra az, hogy a játékosok kezébe adjuk a döntést.

- mondta Mathias Karlson, a játék rendezője. Azért arra kíváncsi vagyok, hogyan skálázzák majd a magas szintű küldetéseket, hogy mindenkinek jó legyen. Illetve ettől függetlenül aki csak teheti, szerintem nyomja csapatban a játékot, mert sokat dob az élményen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)