Rise of the Argonauts

Rise of the Argonauts kép

Gladiátori megmérettetés és mitikus lények armadájának közepette valamint más legendás ókori harcostársakkal karöltve kell küzdened az igazadért. A Rise of the Argonauts az ókori Görögországban játszódó, nyitott szerepjáték. Iaszón királyt alakítva pont az esküvőnk napján zsoldosok támadják meg a palotát, és az ifjú ara halálos sebe szerez. Az azonnali vérbosszú helyett inkább szeremlünk feltámasztása mellett döntünk, amiben hű társaink (Héraklész, később pedig Atalanta, Akhilleusz és Pán ), valamint a görög istenek is segítségünkre lesznek.


[MOVIE] Rise of the Argonauts interjú

Hír | 2007.07.23 18:36

Az ókori görög Iaszón és az Argonauták történetet feldolgozó RPG játék készítői nyilatkoznak művükről.

[KéPZ] A görögök pusztítani mennek

Hír | 2007.06.28 22:01

A Rise of the Argonauts bejelentéséről már hónapokkal korábban beszámoltunk. Akkoriban még kevés infonk volt a játékról, de jól tippeltünk, amit most pár kép is igazol.

Ókori mészárlás következik!

Hír | 2007.04.19 18:36

Egyre népszerűbb az ókori téma a játékok terén, a most az újonnan bejelentett Rise of the Argonauts személyében viszont egy szerepjátékot üdvözölhetünk. A készitő Liquid Entertainment remélhetőleg jobb munkát végez, mint a Dragonshard vagy a War of The Ring esetében.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)