Hirdetés

[KéPZ] A görögök pusztítani mennek

|

A Rise of the Argonauts bejelentéséről már hónapokkal korábban beszámoltunk. Akkoriban még kevés infonk volt a játékról, de jól tippeltünk, amit most pár kép is igazol.

Hirdetés

A konzolra és PC-re érkező akció-rpg a mitológiai, ókori görög kutúrkörben játszódik. A játékban érdekes kinézetű szörnyeket végzünk ki, darabolunk fel, égetünk meg, kinek mi tetszik. A történet során feltűnnek olyan hősök is, mint Akhillész vagy Herkules is. A játék enyhén szólva God of War koppintásnak tűnik, de ez nem baj, mert az a tény, hogy PC-re jelenik meg, sok mindenért kárpótol. Ebből a játékból érkezett most nyolc kép, és befutott a játék első videója is.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)