Dead Island: Riptide

Dead Island: Riptide kép

A Dead Island négy túlélője egy mentőhajó felé tartva hagyta el Banoi elátkozott szigetét, ám ahelyett, hogy az áhított biztonságba vezetett volna útjuk, egyenesen a monszunt kísérő viharok közepébe keveredtek. A biztonság illúzióját nyújtó lélekvesztő hamar odaveszik, így egy közeli szigeten ragadnak, ahol egészen véletlenül szintén zombik garázdálkodnak. A kvázi-folytatásban a szűnni nem akaró esőzéseknek és viharoknak hála hatalmas területeket önt el a víz, ezért helyenként más lesz a környezet, mint azt megszoktuk. Újdonságnak számítanak az ún. védekező missziók, amelyek arról szólnak, hogy az élőhalott hordától kell megvédenünk aktuális menedékünket. A négy korábbi játszható karakter mellett feltűnik egy ötödik, John Morgan személyében. Morgan évekig képezte magát és mestere a kéziharcnak, ami remekül jön, amikor eléri a Dead Island: Riptide helyszínül szolgáló Palanai szigetét.


Dead Island: Riptide - Lelepleződött az ötödik karakter

Hír | 2012.11.06 14:51

Tovább menetel a Dead Island egyenes ágú folytatása előre és az új információknak köszönhetően több mindent megtudhatunk a túlélőkről, a játékról.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)