Alan Wake 2

Alan Wake 2 kép

A kultikus Alan Wake folytatásának eseményeit két szálon haladva ismerhetjük meg: az egyikben az FBI egyik profilozóját, Saga Andersont irányítjuk, aki Bright Fallsba érkezik, hogy egy rituális gyilkosságsorozat ügyében nyomozzon, azonban az egész átcsap rémálomba, amikor egy parás történet lapjaira bukkan, amely kezd valóra válni. A másikban Alan Wake, az elveszett író egy rémálomszerű, a mi világunkon túli börtönben rekedve dolgozik egy sztorin, hogy alakítsa a valóságot és megpróbáljon megmenekülni, valamint megőrízni az épelműjűségét. Azoknak is érdemes belevágnia, akik nem játszottak az első résszel.

Elolvasom a tesztet

Alan Wake 2 - a Remedy írója továbbra is készítene folytatást

Hír | 2019.07.23 13:42

Sam Lake benne lenne a dologban, de nem csaphatják csak úgy össze az esetleges második részt.

A Microsoft nyitott az Alan Wake 2-re

Hír | 2016.10.26 13:31

A közhiedelemmel ellentétben a Microsoft nem ellenzi az Alan Wake folytatását, egyszerűen nem rajtuk múlik a dolog.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)