Hirdetés

Több fontos elemet is megőriz majd az Alan Wake 2 az első részből

|

Tisztázott néhány lényeges kérdést a Remedy.

Hirdetés

Lógott már a bejelentés a levegőben, elvégre nem csak azért dobta piacra a Remedy és az Epic Games Publishing az Alan Wake Remastered névre keresztelt felújított változatot, hogy modern platformokon is nosztalgiázhassanak a rajongók, viszont így is nagyot szólt az Alan Wake II felbukkanása a The Game Awards világpremierjei között.

Még szoktatjuk magunkat a gondolathoz, hogy pszichológiai thrillerből túlélőhorrorba vált a második rész, de az egyelőre határozottan jól hangzik, hogy félelmetesebb lesz elődjénél. Na meg persze szebb is, de nemcsak nála, hanem a Remedy összes eddigi játékánál. Mondjuk ez utóbbinak magától értetődőnek kellene lennie.

Hirdetés

Szintén evidensnek tűnt, hogy Sam Lake csapata nem cseréli le a főszereplőt megformáló két színészt. Ha esetleg nem tudnátok, Alan Wake fizimiskáját Ilkka Villiről mintázták, a hangja azonban Matthew Porrettáé. Ezt Same Lake egy Twitter-bejegyzés formájában meg is erősítette. Pont úgy, mint azt hogy megmarad a kameranézet, tehát az Alan Wake II ugyanúgy külső nézetes lesz, mint előtte a Control, azt megelőzően a Quantum Break, még korábban az Alan Wake, és ha szinte koppanásig tekerjük vissza az idő kerekét, akkor a Max Payne 2: The Fall of Max Payne és a Max Payne is.

Az Alan Wake II előreláthatóan 2023-ban jelenik meg Xbox Series X|S konzolokra, PlayStation 5-re, valamint PC-re is. Mivel a kiadó az Epic Games Publishing, elég kicsi rá az esély, hogy a PC-s változathoz bárhol máshol hozzá lehessen jutni az Epic Games Store-on kívül.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Annak, aki rendelkezik a támogatott platformok (Xbox One és Xbox Series X|S) valamelyikével, nem kell ilyen sokat várnia, hogy elmerülhessen egy vadonatúj Remedy-féle történetben, mert 2022. február 10-én már el is rajtol a Microsoft konzoljaira tervezett CrossfireX. A Call of Duty: Modern Warfare-re emlékeztető FPS Northlight motorral hajtott kampányáért Sam Lake-ék felelnek, míg az Unreal Engine 4-es többjátékos részt a dél-koreai Smilegate rakta össze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)