Hirdetés

Ingyen töltheted PC-re és Xboxra is a Microsoft ajándék játékát

|

A redmondiak nem véletlenül időzítették pont júniusra a meglepetést.

Hirdetés

Júniust egy ideje már a videojáték-ipar is a pride hónapjaként címkézi fel, ráirányítva a játékosok figyelmét az LMBTQ közösségre. A Microsoft sem kivétel, az Xbox konzolok gyártója rendszerint játékajánlókkal, játékokon belüli eseményekkel (Forza Horizon 5, Overwatch 2) és a kezelésében álló webshopok tematikus ajánlataival veszi ki a részét az ünneplésből, illetve most már afféle hagyományként átmenetileg ingyenessé teszi a Don't Nod (korábban Dontnod) egyik játékát.

Az Xbox Game Studios gondozásában megjelent, kizárólag PC-n és Xboxon elérhető Tell Me Why egy ikerpár történetét meséli el, akik fiatal felnőttként próbálják feldolgozni az őket ért gyerekkori traumákat. Stílusát tekintve leginkább a Life is Strange-hez és a Twin Mirrorhoz hasonlítható (szintén a francia stúdió játékai) a 2020-ban megjelent, rendkívül hangulatos alaszkai környezetbe helyezett interaktív dráma.

Hirdetés

A Microsoft ajánlata a hónap július 1-jéig áll (magyar idő szerint aznap 19 órakor jár le), tehát egyáltalán nem kell sietned, hogy hozzáadd a gyűjteményedhez, de ha érdekel a játék, írd fel a határidőt, nehogy elfeledkezz róla. Ezt követően viszont újra fizetni kell érte, a Steamen 16,79 eurót (kb. 6580 forintot), míg a Microsoft Store-ban fixen 6500 forintot.

A következő hetekben azonban még ingyen megszerezheted mindkét helyen a fenti linkekre kattintva, ráadásul a Microsoft Store-os változat a három epizódból álló Tell Me Why PC-s és xboxos (Xbox One-on és Xbox Series X|S-en is játszható) kiadásait is magában foglalja.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)