Hirdetés

Xbox One - még a hétvégén jön a nyári frissítés

|

A tesztelésnek vége, elkészült az Xbox One Summer Update, ami számos újdonságot hoz a platform játékosainak.

Hirdetés

Készüljetek fel, ha ma vagy holnap játszani akartok Xbox One-on - lehet, hogy egy frissítés vár titeket. Megjött Cortana, a háttérben hallgathatjuk zenéinket (na nem Spotifyról), és rendezettebben láthatjuk megvásárolt játékainkat is.

A nyári frissítés rengeteg hasznos újítást hoz a fent említetteken felül is. A régiónktól függetlenül állíthatjuk például a nyelvet, a Windows Store és az Xbox Store kezelőfelülete jobban hasonlít egymáshoz, könnyen bejelölhetjük Xbox Live profillal is rendelkező facebookos barátainkat, és még egyszerűbben oszthatunk meg screenshotokat, videókat. Láthatjuk a 10 legnépszerűbb PC-s játékot, és azt is, hogy barátaink - játsszanak akár PC-n, akár One-on - mivel töltik az időt. Cross-platform party chatet is létrehozhatunk ezentúl.

Ezzel együtt frissül az Xbox app is Windows 10-en. Augusztus 2-ától 60 fps-sel rögzíthetünk játékmenetet a Game Bar használatával, és még több játék kapott támogatást; ezek a League of Legends, a World of Warcraft, a Dota 2, a Battlefield 4, a Counter-Strike: Global Offensive és a Diablo III.

Aki mihamarabb frissíteni szeretne, Xbox One-on a Settings -> All Settings -> System -> Console info & updates menüpontban ellenőrizheti, számára elérhető-e már az update.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)