Hirdetés

Writers Guild Award - Jelöltek listája

|

A Writers Guild of America egy ideje már díjazza a videójátékok forgatókönyveit is. Lássuk idén kik szállnak ringbe.

Hirdetés

Általában véve a videójátékok forgatókönyveit alacsonyabb rendűnek tartják, mint a mozifilmekét. Mi, játékosok persze jól tudjuk, hogy ez nem igaz, mert legalább annyi rossz filmet láthatunk moziban, mint ahány gagyi játékot a monitorokon, és nem egy olyan játékot tudunk mondani, amelynek sztorija a legjobb filmekével is felérhet. Ennek ellenére a Writers Guild of America csak 2007 óta foglalkozik külön ezzel a témával. Tavaly példál az Overlord forgatókönyvének alkotóját részesítették dicséretben. Idén is jónéhány játék nevezett be, de azt tudni kell, hogy csak olyanok szerepelhetnek itt, ahol a forgatókönyvért felelős személy tagja a szövetségnek. Íme a lista: 

- Fallout 3
- Command & Conquer: Red Alert 3
- Dangerous High School Girls in Trouble(hogyteccikmondani?!)
- Star Wars: The Force Unleashed
- Tomb Raider: Underworld

Impozáns kis lista, még ha némelyik alkotás első blikkre nem éppen  a sztorijával próbált nagyot durrantani, ahogyan én emlékszem, de ne feledkezzünk meg a fent már említett kritériumról: amennyiben a forgatókönyvet nem szövetségi tag írta, a versenyben nem vehet részt. Azt sajnos én nem tudom, hogy ki tag és ki nem, viszont itt kommentben jól el lehet mondani, hogy szerintetek például, melyik játék hiányzik a listából, és melyiknek nem kéne ott lennie esetleg...

High School görl vagyok, in nagy trábel...

 

wga2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)