Hirdetés

WRC 7 - visszatér a rali-világbajnokság hivatalos játéka is

|

Az utóbbi években a rali-világbajnokság licence alapján játékot készítő csapat ismét megpróbálkozik vele, hogy a WRC 7-tel kivívja a kritikusok és a játékosok egyöntetű elismerését.

Hirdetés

Úgy tűnik, ez a hét több jó hírt is hoz az autóversenyek rajongóinak, az F1 2017 leleplezése mellett ugyanis az FIA rali-világbajnokságának idei hivatalos játéka, a WRC 7 is bemutatkozott. Más kérdés, hogy a Codemasters csapatával ellentétben a Kylotonnak még dolgoznia kell a kritikai sikerért.

Hirdetés

Hogy ezúttal milyen új feature-ökkel próbálják meg levenni a lábukról a játékosokat, még nem árultak el, a WRC7 bejelentését csupán egy trailer kísérte. Ezen a pre-alfa verzióból származó felvételeket a világbajnokság futamainak felvételeivel vegyítették a készítők, feltehetően látványvilág valószerűségére rámutatva. Illetve utolsó infómorzsaként még megtudtuk azt is, hogy a hivatalos licenc alapján készülő játék ősszel érkezik Xbox One-ra, PS4-re és PC-re, ami azt jelenti, hogy addigra a nagy rivális DiRT 4 már több hónapja a polcokon lesz.

Mit gondoltok, a WRC 7 jobban sikerül majd, mint az előző részek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)