Hirdetés

World of Tanks - hatvan tank csaphat össze az új játékmódban

|

A Wargaming.net most nem Dolph Lundgrennel hívja fel a figyelmünket a tankcsatákra, hanem egy vadonatúj multis móddal, amelyben egy óriási csatamezőn két harmincfős csapat feszül egymásnak a végsőkig.

Hirdetés

A World of Tanks fejlesztői hatalmas terveket dédelgetnek a jövőre nézve, hiszen korábbi nyilatkozatuk szerint harminc évig könnyedén velünk maradhat a játék, amit olyan eseményekkel kívánnak bebiztosítani, mint a grandiózus világbajnokság, vagy éppen egy meglehetősen masszív játékmód. 

Ez lesz a Frontline, a Bongfish Games csapatával együtt fejlesztett újdonság, amelyben elképesztő 30v30 tankcsatákban vehetünk részt hatalmas (3x3 kilométeres!), kilenc szektorra felosztott térképeken, Tier X-es járművekkel és Tier VIII-as könnyű tankokkal (a tesztelés lezárulásával a Tier X-es könnyű tankok is részt vehetnek majd benne). Minden szektorban az egyik félnek védekeznie kell, a másiknak pedig támadnia, ahogy azt már megszokhattuk, de a játékban most először öt fős szakaszokat is létrehozhatunk.  Az új játékmód már kipróbálható a World of Tanks "Sandbox" tesztszerverén, a további részletekről pedig többek között a Wargaming fejlesztési igazgatója, Milos Jerabek mesél az alábbi fejlesztői naplóban, miközben ízelítőt adnak a Frontline izgalmaiból: 

És akkor ez versben azoknak, akik nem szeretnek sokat olvasni (bocsi, hogy így a végén, de hátha valaki egyből idegörget):

Hatvan hős a csatatéren
lövi egymást szerteszét,
ez lesz új a World of Tanksben
várnunk kell még, néhány hét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)