Hirdetés

Watch Dogs: Legion - a fejlesztők közleményben indokolják a megjelenés elnapolását

|

Szerintük a játék egy korszakalkotó mechanikát mutat majd be, ezért szeretnék, ha tökéletesre csiszolhatnák azt.

Hirdetés

A Ubisoft nemrég számolt be arról, hogy a The Division 2 és a Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint a vártaknál csekélyebb bevételei miatt újragondolták, hogy mennyi időt szánjanak egy-egy játék fejlesztésére, éppen ezért a már bejelentett megjelenési dátumaikat is eltörölték, így elég valószínű, hogy csak 2020 második felében láthatunk bármit is a stúdiótól. A Watch Dogs: Legion csapata nem elégedett meg ennyivel és egy közleményben is indokolták, hogy miért csúszik a megjelenés.

Hirdetés

A fejlesztők elmondták, hogy a Legion egy nagyon ambiciózus projekt, és szeretnék, ha az általuk kitalált mechanikák tökéletesen működnének megjelenéskor:

"A célunk a Watch Dogs: Legionnal, hogy egy felejthetetlen élményt szállítsunk le, ami megváltoztatja, hogy hogyan gondolunk az open world játékokra. A »Játssz bárkiként« mechanikánknak köszönhetően ez a világ ténylegesen él, és London egész lakossága betoborozható a DedSec csapatodba, hogy a játékod hősévé, a személyes sztorid sztárjává válhasson."

A megjelenés csúsztatásával nyert időt arra használják fel a fejlesztők, hogy a lehető legkiemelkedőbb minőségben alkothassák meg ezt a víziójukat, és olyan szinten kelthessék életre a saját London interpretációjukat, ahogyan az megérdemli. Az eredeti posztot itt találhatjátok:

A csapat azt ígéri, hogy hamarosan új infókkal jelentkeznek, reméljük köztük lesz az új megjelenési dátum is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)