Hirdetés

Warhammer: Vermintide 2 - folytatódik a harc a patkányemberekkel

|

Nemcsak bejelentették a Warhammer: End Times - Vermintide folytatását, hanem már egy rövidke teasert és pár látványos képet is mutattak a játékból.

Hirdetés

Fatshark az imént jelentette be, hogy elkészítik a Vermintide folytatását. Az ígéreteik szerint a Warhammer: Vermintide 2 pont azt a pörgős és taktikus co-op játékélményt nyújtja majd, mint az első rész. 

Hirdetés

Martin Wahlund, a Fatshark ügyvezető igazgatója elmondta, az első Vermintide-ból több mint másfél millió példány talált már gazdára, így örömmel vágtak bele a folytatás elkészítésébe. Nem is húzták sokáig a dolgot, egyből megvillantottak egy rövid kedvcsináló videót.

Ezeken felül pár képet is kaptunk a készülő Warhammer: Vermintide 2-ből. A játékot október 17-én élőben fogják részletesebben is bemutatni a Fatshark Twitch-csatornáján, a nagy leleplezésig azonban ennyivel kell beérnünk. 

A Warhammer: Vermintide 2 PC-re és konzolokra fog megjelenni - utóbbi valószínűleg a PlayStation 4-et és az Xbox One-t takarja. Ti várjátok az újabb kör rágcsálómentesítést? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)