Hirdetés

Volt olyan pillanat a hétvégén, amikor csak egy játékot játszottak többen a Valheimnál

|

Nem tartott sokáig, de a napokban a Valheim a Dota 2-t is le tudta nyomni.

Hirdetés

Továbbra is döbbenetes tempóban növekszik a Valheim népszerűsége, amiből kevesebb mint három hét alatt elkelt hárommillió példány, és minden nap megdől az egyszerre játszó játékosok számának korábbi rekordja. Jelen pillanatban ugyan csak a negyedik a Steamen a CS:GO, a Dota 2 és a PUBG mögött, de a sorrend folyamatosan változik, ahogy géphez érnek a most épp munkával, iskolával, alvással foglalkozó játékosok.

Az elmúlt 24 órában 502.387 volt az egyszerre játszók számának csúcsa, ami több, mint amennyinél a PlayerUnknown's Battlegrounds tetőzött (440.972-nél), és ugyan a teljes időszakot nézve a Dota 2 megelőzte 635.217-tel, volt olyan időszak, amikor megfordult a sorrend, és a Valheim a második helyen állt.

Hirdetés

A platform legnépszerűbb játéka továbbra is toronymagasan a Counter-Strike: Global Offensive, aminek határozottan jót tett az ingyenessé válás. Minden nap átlépi az 1 milliót az egyszerre aktív játékosok száma, a 24 órás csúcs most 1.118.611.

A Valheim kiválóan újította meg a túlélős játékok ismert elemeit, ez, valamint az alacsony ára lehet sikerének titka. Kíváncsian várjuk, meddig jut, és képesek lesznek-e tartani a tempót a fejlesztők - kellenek majd a frissítések és az új tartalmak, hogy megtartsák a játékosokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)