Hirdetés

Vigyázz: tele van a net Elden Ring spoilerekkel!

|

Vannak, akik már kalandra indultak az Elden Ring világában, és olyan területeket mutogatnak, amiket a fejlesztők még nem villantottak meg.

Hirdetés

Már csak alig több mint egy hetet kell kibírni, és bárki szembenézhet az Elden Ring kihívásaival - elnézve az internetes aktivitást, nem túlzás azt állítani, hogy milliók várnak erre. Azoknál a játékoknál, amiket ekkora érdeklődés övez, gyakran előfordul, hogy a viszonteladók nem tudják kontrollálni magukat, és néhányan az engedélyezettnél korábban adják ki a bolti példányokat.

Ez jellemzően szivárgásokhoz vezet. (Nem vethetjük el, hogy korai hozzáférést kapott influencerek vagy újságírók gondolták úgy, hogy felrúgják a titoktartási szerződést, de ezt csak az vállalná be, akinek nincs vesztenivalója.)

Hirdetés

A következő néhány napban érdemes lesz elkerülni a fórumokat és egyéb közösségeket, sőt, amennyire lehet, a YouTube-ot is, mivel számos screenshot, infó, illetve videó kering a neten, amik a Bandai Namco által eddig rejtegetett tartalmakat mutatnak meg. A kiadó valószínűleg gyorsan elkezdi letiltogatni őket, de vigyázzatok, nehogy túl késő legyen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha olyat szeretnétek látni, amit már szabad megmutatni, nézzétek meg alábbi videónkat, amiben arról mesélünk, milyen volt hat órát játszani az Elden Ringgel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)