Hirdetés

Végre tényleg bemutatkozik az EA és a Koei Tecmo Monster Hunter-szerű projektje

|

Egy ideje már vártuk a nagy híreket a Wild Hearts kapcsán, de több konferencia is lement és nem kaptunk válaszokat a kérdéseinkre. Talán majd most.

Hirdetés

Még a hónap elején derült fény a Koei Tecmo és az EA együttműködésére, a páros ugyanis egy nagyon különleges projekt kedvéért állt össze. A két óriás azon dolgozik, hogy versenybe szálljanak a japán titánnal: ki akarják hívni a Capcomot a saját otthonában.

A páros ugyanis egy Wild Hearts nevű Monster Hunter-klónon ügyködik, amiről ugyan még keveset tudunk, de annyi biztos, hogy a népszerű franchise elemeiből építkezik majd.

A többség legalább egy rövid trailerre számított a Tokyo Game Show 2022 alatt, de az expó elmúlt és egy darab kép sem érkezett a játékról.

Hirdetés

Most azonban valami tényleg készül: maga a Wild Hearts YouTube csatorna lőtt fel egy közelgő streaming eseményt.

A visszaszámláló szerint szerdán, délután 4-kor érkezik majd az első trailer. Érdemes lesz beállítani egy emlékeztetőt, mert olyat ritkán látni, hogy az EA összefog egy számukra ennyire idegen csapattal. Nagyon kíváncsiak leszünk rá, hogy mit is tud az a cím, ami így összehozta a két céget.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)