Hirdetés

Monster Hunter-klón jön az Electronic Arts és a Koei Tecmo párosától

|

A Dynasty Warriors fejlesztői dolgoznak a fantasy elemekkel gazdagon átszőtt játékon.

Hirdetés

Ha van olyan döntése az Electronic Artsnak, amelyet lényegében senki sem kifogásol, az az EA Originals program elindítása, minek keretében olyan alkotásokat karolt fel a kiadó az évek során, mint a Unravel, az Unravel Two, az A Way Out, a Lost in Random, vagy épp a számos díjat bezsebelő It Takes Two. És már meg is van a következő projekt, ami mögé odaáll az EA, noha kivételesen nem egy kis, független csapat szorgoskodik rajta.

A kiadó ugyanis azzal a Koei Tecmóval áll össze, amelyhez többek között a Dead of Alive, a Ninja Gaiden és a Nioh franchise-ok is tartoznak, és számos stúdióval rendelkezik. Ezek egyike, a Dynasty Warriors szérián edződött Omega Force új játéka az Electronic Arts segítségével jut majd el a Japánon kívüli közönséghez.

Hirdetés

A szóban forgó alkotásra vadászjátékként hivatkoznak, de figyelembe véve, hogy a feudális Japán lesz a vadászterületünk, és fantasyvel bolondítják meg, elég nyilvánvaló, hogy a klasszikus szimulátorok helyett inkább a Monster Hunterhez lehet majd hasonlítani a végeredményt. Ennél többet egyelőre nem tudni a projektről, de a hónap folyamán elvileg további részleteket is megosztanak majd velünk.

Egyébként nem az Omega Force titokzatos játéka az egyetlen, amely a Capcom sikerreceptjét tervezi lemásolni, állítólag a Certain Affinity is egy hasonszőrű alkotást gyúr épp az Xbox Game Studios számára.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)