Hirdetés

Valaki annyira várja az Elden Ringet, hogy több mint egy éven át alázta a Sekiro főellenségét

|

Az illető több mint 365 alkalommal hagyta alaposan helyben a Sekiro: Shadows Die Twice utolsó bossát.

Hirdetés

Már tényleg csak egy nagyon keveset kell várni arra, hogy belevethessük magunkat a FromSoftware következő nagy játékába, de nálunk azért már most elolvashatjátok, hogy milyen lett az Elden Ring. A játék bejelentése és megjelenése közötti időszakban valószínűleg sokan vették elő a japán stúdió valamelyik korábbi alkotását, hogy idegileg felkészítsék magukat az új kihívásokra, de akadt olyan is, aki gyakorlatilag már rutinszerűen gyilkolta le újra és újra az egyik játék végén tanyázó főellenséget.

Általánosságban elmondható, hogy a FromSoftware kemény összecsapásokkal pakolta meg a Dark Souls-játékokat, a Bloodborne-t és természetesen a 2019-es Sekiro: Shadows Die Twice-ot is. Utóbbi főellensége, Isshin, the Sword Saint valószínűleg a stúdió legnehezebben legyűrhető ellenfelei közé tartozik, és amíg egyeseknek kész diadal lehet a győzelem, addig az másnak inkább csak egy átlagos hétköznap része.

Hirdetés

Atijohn még régebben döntött úgy, hogy az Elden Ring megjelenéséig minden egyes nap kicsinálja az említett bosst, ráadásul charmless állapotban, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy nem élvezheti a charmok által nyújtott gyógyítást vagy erősítést. Úgy tűnik, hogy tartotta is magát a kihíváshoz, mivel nemrég bemutatta Redditen a 366. nap eredményét. Természetesen ezúttal is Isshin húzta a rövidebbet.

Szerencsére hamarosan befut a FromSoftware új játéka, így Isshinnek is talán nyugta lesz egy időre. Az Elden Ring bossai viszont lehet, hogy jobban tennék, ha elkezdenének már most felkészülni az ördögi Atijohn érkezésére.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti hányszor tudtátok eddig legyűrni a Sekiro főellenségét? Ha pedig már témánál vagyunk: szerintetek kicsoda a FromSoftware eddigi legerősebb bossa?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)