Hirdetés

Unreal Engine 5-ös horrorjáték idézi meg az elkaszált Silent Hills demóját

|

A Paranormal Tales nem csinál belőle titkot, hogy a P.T. inspirálta.

Hirdetés

Sokszor siránkoztunk már azon, hogy mi lett volna, ha összejön Guillermo del Toro, Hideo Kojima és Norman Reedus közös projektje, a Silent Hills, de végül a Konami miatt kútba dőlt a dolog, és nem lett belőle semmi egy nagy sikert aratott demón, a P.T.-n kívül (Kojima, del Toro és Reedus azonban mégiscsak együtt dolgoztak a Death Strandingen, szóval jó is kisült az egészből). 

Azóta a Konami bejelentette a saját Silent Hill projekjeit, és a P.T. is tovább él a játékosok emlékezétben, hangulatát és koncepcióját pedig számos indie alkotás igyekezett megidézni. 

Hirdetés

Közéjük tartozik a Digital Cybercherries (Hypercharge: Unboxed, New Retro Arcade: Neon) found footage horrorjátéka, a Paranormal Tales is, amely az Unreal Engine 5 segítségével valósul meg. A játékmenet során eltűnt emberek tragikus történetét élhetjük át és játszhatjuk végig testkamerák, telefonok és kamerák szemszögéből - az ígéretek szerint rengeteg jump scare-re és szorongást keltő atmoszférára számíthatnak a műfaj rajongói.

Bár a készítők hangsúlyozzák, hogy az alábbi gameplay videó még csak az alpha változatból tartalmaz jeleneteket, azonban a végeredmény így is elképesztő: 

A Paranormal Tales valamikor 2023 folyamán jelenhet meg PC-re (Steamen). Nektek hogy tetszik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)