Hirdetés

Újabb kiemelkedő címmel bővül a Game Pass kínálata

|

PC-n már ősszel elérhető lesz, Xboxra a jövő év elején érkezik.

Hirdetés

Hatalmas sikert aratott 2021 elején a Valheim, pillanatok alatt vált a Steam egyik legnépszerűbb játékává, miközben természetesen egy időre a Twitch kínálatából is rakétaként emelkedett ki. Ugyan az érdeklődés azóta némileg csillapodott, még mindig biztos helye van a Steam TOP 100-as listáján, most azonban szuper hír érkezett azok számára, akik eddig kivártak, és nem vették meg a játékot.

Hirdetés

Az Xbox és Bethesda a nagy bemutatón kívül egy kibővített, beszélgetős műsorral is készült a közönségnek, ahol szinte azonnal leleplezték, hogy a Valheim idén ősszel elérhetővé válik a PC Game Pass kínálatában, itt azonban nem ért véget a jó hírek folyama. A hangulatos játékmenet videó végén elárulták azt is, hogy nem csak a PC-sek örülhetnek, ugyanis az Xbox Game Pass-előfizetők is megkapják, nekik azonban egy kicsit tovább, egészen 2023 tavaszáig kell várniuk. Ezzel azért együtt fogunk tudni élni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)