Hirdetés

Új helyszínt villantottak a rajongói kiegészítő, a Fallout: London fejlesztői

|

Lenyűgözőnek ígérkezik a Fallout 4-hez készülő, DLC-méretű mod.

Hirdetés

Pár hete számoltunk be róla, hogy egy kis csapat azon dolgozik, hogy extra tartalmakkal bővítse a Fallout 4-et, a Fallout: London mod pedig az ígéretek szerint vetekedni fog egy DLC méretével.

Időrendben a Fallout első és második része között járunk, 2237-ben, a játéktér mérete pedig várhatóan akkora lesz, mint a Fallout 4 Commonwealthjének területe. A londoni helyszínnel pedig az is együtt jár, hogy másfajta vaultokat kapunk, és a kabalafigura is a Vault Boy brit variánsa lesz. 

Hirdetés

A Fallout: London fejlesztése szépen halad, amit a készítők egy új helyszín megmutatásával erősítettek meg. A korábbi leleplező trailerben olyan nevezetességeket láthattunk felbukkanni, mint a Tower Bridge, a Szent Pál-székesegyház vagy a Buckingham-palota, addig az alábbi bejegyzés lerántja a leplet arról, hogy az ikonikus, West Enden található Covent Gardent is bejárhatjuk majd, ami London fő színház- és szórakozónegyede. Íme egy kis ízelítő belőle: 

A közelmúltban egyébként leleplezték a játékba bekerülő angol taxikat is, amik pofásan néznek ki:

A mod egyelőre sajnos nem kapott pontos megjelenési dátumot, de érdemes várni rá.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)