Hirdetés

Ubisoft játékokkal durrantja be júniust az Xbox Game Pass

|

A hónap első felében mindössze hat játék csatlakozik az Xbox előfizetéses szolgáltatásához.

Hirdetés

Eddig sem igazán próbálta titkolni a Microsoft, hogy a Game Pass június folyamán a Ubisoft két AAA kategóriás játékával gyarapodik, és miután kiszivárgott az információ, már az sem volt kérdés, hogy már a hónap első felében rávethetik-e magukat az előfizetők a franchise formuláját szerepjátékos elemekkel felrázó Assassin's Creed Originsre, valamint a középkori kézitusát kínáló For Honor: Marching Fire Editionre, vagy várniuk kell még egy darabig.

De nemcsak a Ubisoft alkotásaival szeretne rávenni bennünket a Microsoft arra, hogy kicsengessük a havidíjat, mert olyan alkotások csalogatják még a leendő előfizetőket (és ösztönzik megújításra a meglévőket), mint az űrhajós Chorus, valamint a halhatatlan klasszikusok közé kívánkozó Ninja Gaiden gyűjtemény.

Hirdetés

Xbox Game Pass és PC Game Pass újdonságok

Június 1.

  • For Honor: Marching Fire Edition - PC, konzol, felhő

Június 2.

  • Ninja Gaiden: Master Collection - Konzol, felhő

Június 7.

  • Assassin's Creed Origins - PC, konzol, felhő
  • Chorus - PC, konzol, felhő
  • Disc Room - PC, konzol, felhő
  • Spacelines from the Far Out - PC, konzol

Az Assassin's Creed Origins kapcsán érdemes megjegyezni, hogy az Xbox Game Pass Ultimate Perks keretében bónuszként elérhető lesz a Deluxe Pack, amely magába foglalja a The Ambush at Sea küldetést, a The Desert Cobra csomagot (hátas, öltözék, két legendás fegyver és egy legendás pajzs), valamint 3 képességpontot. Jól jöhet, különösen kezdőknek.

Noha hamar véget ér az újdonságok listája, aggodalomra semmi ok, a Microsoft egyértelművé tette a vonatkozó posztban, hogy még beeshet pár meglepetés a hónap közepéig. Ne feledjük, hogy 12-én kerül sor az Xbox & Bethesda Games Showcase nevű online seregszemlére, amin nemcsak a belsős csapatok és a külsős partnerek készülő játékait láthatjuk, hanem várhatóan a Game Pass katalógusába érkező további címek közül is sokat lelepleznek majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A kellemes hírek után pedig következzék a rossz. Június sem különbözik az év többi hónapjától a tekintetben, hogy miközben örülhetünk az újonnan érkező játékoknak, némi szomorúságot is érezhetünk amiatt, hogy több cím távozik a szolgáltatásból. Ezeket június 15-éig nyúzhatjuk még, és ha esetleg úgy érezzük, hogy nem volt belőlük elég, akkor 20 százalékos kedvezménnyel meg is vásárolhatjuk.

  • Darkest Dungeon - PC, konzol, felhő
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance - PC, konzol, felhő
  • Greedfall - PC, konzol, felhő
  • Limbo - PC, konzol, felhő
  • Worms Rumble - PC, konzol, felhő
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)