Hirdetés

Tom Clancy's The Division - megvan a nyílt béta időpontja

|

Kiderült mikor nyitja meg mindenki számára kapuit a The Division nyílt bétája. Az Xbox One tulajdonosok egy kis előnnyel indulhatnak neki a kalandoknak.

Hirdetés

A szerkesztőségben már többen is a falat kaparják, annyira várjuk Tom Clancy's The Division megjelenését. A magyar felirattal a boltokba kerülő játék kapcsán korábban már felmerült a nyílt béta kérdése. A Ubisoft ma pedig végre hivatalosan is bejelentette a mindenki számára nyitott bétateszt időpontját és részleteit.

Az Xbox One tulajdonosok most is picivel korábban vethetik bele magukat a város megtisztításába, ugyanis számukra már február 18-án elindul a béta. A PC-s és PlayStation 4-es játékosoknak sem kell azért nagyon sokat várniuk, ők február 19-én kreálhatják meg saját ügynöküket. Az előtöltést viszont mindenki megkezdheti már február 16-án. A Ubisoft ígéretei szerint minden tartalmat megkapunk, ami a korábbi zárt tesztben elérhető volt, továbbá egy teljesen új sztoriküldetés is kipróbálhatóvá válik. Mindezeken felül azt is elárulták, hogy a béta összes résztvevője egy speciális játékbéli jutalomra számíthat majd, miután megvette a márciusban érkező teljes játékot.

Ezeket a remek híreket ráadásul egy ütős új videóval is megfejelte a Ubisoft, melyben a The Division ellenséges frakcióit mutatják be. 

A móka február 21-én, vasárnap fog véget érni. Ti ki fogjátok próbálni a Tom Clancy's The Division nyílt bétáját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)