Hirdetés

Most nevetségesen olcsó a PC-s Tom Clancy's The Division 2, kivéve Steamen

|

Nagyjából ezer forintért hozzáadhatjuk gyűjteményükhöz a Ubisoft különböző műfajokat ötvöző akciójátékát.

Hirdetés

Csupán néhány hét választ el a The Division 2 nagy kiegészítőjének megjelenésétől. A Warlords of New York visszavisz Manhattanbe, ahol az első rész cselekménye is zajlott. És mivel a Ubisoft jól felfogott érdekét az szolgálja, ha minél többen kapnak a lehetőségen, a kiadó az alapjáték árának ideiglenes csökkentésével igyekszik gyarapítani a kiegészítő majdani vásárlóinak számát.

Hirdetés

Ha PC-n játszol, és mostanáig fontolgattad, hogy akár egyedül, akár haverokkal karöltve az amerikai fővárosban is leszámolj a terroristákkal, akkor most 3 euróért, tehát nagyjából ezer forintért lecsaphatsz a játékra. A Uplay-en indított akció február 17-én 17:00-ig tart magyar idő szerint, de az Epic Games Store jóval hosszabb ideig, március 3-ig kínál ugyanekkora kedvezményt. A Steam kimarad a buliból, de erre roppant egyszerű és prózai magyarázat létezik: a Tom Clancy's The Division 2 a mai napig nem érhető el a Valve boltjában. A Ubisoft tavaly azért hozta meg ezt a döntést, mert arra számított, hogy az Epic Games Store iránt leküzdhetetlen ellenszenvet érző felhasználók majd a Uplayt választják. Igaza volt.

Ti lecsaptok a kínálkozó lehetőségre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)