Hirdetés

This War Of Mine - most ingyen kipróbálhatod

|

Most napokon át ingyen lehet tolni a 11 bit studios megrázó játékát.

Hirdetés

A Frostpunk közelgő megjelenését megünneplendő rövid ideig Steamen ingyenessé vált a fejlesztőcsapat korábbi sikerjátéka, vagyis a This War Of Mine.

Hirdetés

Mostantól fogva 5 napotok van rá, hogy teljesen ingyenesen játszatok a This War Of Mine-nal, ugyanis egészen pontosan április 8-ig díjmentesen elérhető a játék Steamen. Kivételes videojátékról van szó, amely bizony komoly nyomokat hagy majd az emberben a végigjátszás során. Mi mindenképpen azt javasoltjuk, hogy csapjatok le a lehetőségre, és próbáljátok ki most ingyen, de arra készüljetek fel, hogy nem vidám kacarászással telik majd a következő pár napotok, ha ide kattintva letöltitek a This War Of Mine Anniversary Editiont. 

Mutatunk egy előzetest, hogy nagyjából be tudjátok lőni, mire is számíthattok.

A 11 bit studios következő játéka, a Frostpunk egyébként április 24-én fog megjelenni PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)