Hirdetés

The Witcher III: Wild Hunt - frissített változatot kap a játékot szebbé varázsoló mod

|

Hamarosan már le is tölthetjük a rajongói alkotást, amitől még látványosabb lesz Geralt kalandja.

Hirdetés

A The Witcher III: Wild Hunt látványvilága még több mint négy évvel a játék megjelenése után is gyönyörűnek számít, de persze a rajongók könnyedén tudják fokozni a dolgot. Halk Hogan még 2015-ben jelentette meg a saját HD modját, amit azóta folyamatosan fejlesztget.

Hirdetés

A modder egy videóval jelentette be a The Witcher 3 HD Reworked Project 10.0 Reborn érkezését, ami még tovább fokozza a korábbi verziók változtatásait. A feltelepítésével sokkal szebb és részletesebb textúrákkal találkozhatunk, és nemcsak a környezeti elemek, hanem még a karakterek fegyverei és páncéljai is átalakulnak egy picit. Kalandozás közben nem biztos, hogy a fák és kövek kidolgozottságára fogunk figyelni, de ha még élethűbbé tennétek a játékot, akkor mindenképp érdemes egy próbát tenni a dologgal.

A mod legújabb verziója július 17-én válik elérhetővé, és innen tölthetitek majd le.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)