Hirdetés

Kiderült, mikor jön a The Outer Worlds koronavírus miatt elhalasztott változata

|

A játék hibrid konzolos változatán dolgozó fejlesztőcsapatot sem kerülte el a járvány, de a munka így sem állt meg.

Hirdetés

Februárban számoltunk be róla, hogy a koronavírus nem csak film- és sorozat-, hanem játékmegjelenést is érint, ugyanis bezártak a The Outer Worlds switches portját készítő Virtous irodái. A csapat központja Szingapúrban volt, de több kirendeltsége is található Kína-szerte, így érthető, hogy miért döntöttek a határozatlan időre való bezárás mellett, ahogyan az is, hogy az eredetileg március 6-ra tervezett kiadást elcsúsztatták egy ismeretlen időpontra. 

Hirdetés

Természetesen a fejlesztők az azóta eltelt időben sem hagyták magára a portot, most pedig bejelentették, hogy terveik szerint a The Outer Worlds június 5-én meg fog jelenni Nintendo Switchre is. A stúdió újból megerősítette, hogy a bolti változatok kártyát tartalmaznak, és már a megjelenés első napján számíthatnak a tulajok egy patchre, amely 6 GB-ot foglal majd. Kifejezetten ajánlott lesz neki helyet csinálni, mivel optimalizálja a játékmenetet, további magas felbontású textúrákat tartalmaz és olyan hibajavításokat foglal magába, amik elengedhetetlenek a tökéletes élményhez. 

A The Outer Worlds már elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is. Szerintetek élvezhető lesz Switchen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)